Glaskross och stölder

Glaskross och stölder

En hel del inbrott och stölder har skett på Mälaröarna under de senaste två veckorna.

Någon gång mellan natten till den 1 december skedde en skadegörelse på ICA Skå där gärningsmännen krossade åtta fönster.

– Den 1 december stals en bil på Örtvägen på Ekerö, men anträffades lite senare. Samma dag gjordes också en trafikkontroll på Ekerö där en man körde utan att inneha körkort, vilket resulterade i en rapport om grov olovlig körning, berättar Elise Berlin, kommunpolis med ansvar för Ekerö kommun.

Annons

Dagen efter utförde en patrull också en trafikkontroll vid Drottningholms slott som resulterade i att en bilförare togs för rattfylleri.

Ett antal inbrott och stölder har också skett under den senaste perioden. Bland annat begicks ett bilinbrott vid Drottningholms slott den 2 december.

– Natten till den 3 december hade vi också en stöld på Munsö där man stal cirka 500 liter diesel och diverse motorsågar bland annat. Den 5 december begicks det ytterligare två inbrott i bilar vid Drottningholms slott och den 5 december skedde ett inbrott på Havrevägen i Stenhamra mellan klockan 11 och 14 på dagen, säger Elise Berlin.

LO BÄCKLINDER

Läs också