Kökschef och kock sökes  till Restaurang Jungfrusund

Kökschef och kock sökes till Restaurang Jungfrusund

» Detta är en annons från RESTAURANG JUNGFRUSUND »

Kökschef och kock sökes till Restaurang Jungfrusund

En halvtimme utanför Stockholm city hittar du Restaurang Jungfrusund på natursköna Ekerö. Vi söker nu en erfaren, varm och självgående kökschef samt en ytterligare kock för att sammanstråla med oss vid ägarskiftet 1 maj!

Om tjänsten 

Tjänsten är från slutet april/början maj och på helårsbasis, men stämmer inte det kan vi även tänka oss kortare tid över säsong.

Arbetsuppgifter (kökschef)

Ansvara för daglig drift, tillagning av lunch, à la carte, catering, event, grillning m.m. Ansvara för varubeställningar, inventering, menyer, hygien/hccp, råvarukostnad och köksrekryteringar. Sist men inte minst, att hålla en skön stämning i köket som smittar av sig både mot servisen och gäster.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser gärna att du är kreativ, nytänkande, resultatorienterad med koll på trender och nyheter inom ditt område. Att du har en social förmåga, lätt för att samarbeta, ledaregenskaper, drivs av ett högt tempo och självklart brinner för bra service. Är stresstålig, men klarar av att arbeta lugnt och metodiskt.

Om oss

Fr.o.m 1 maj är det ägarskifte. Vi är en eventbaserad året runt-krog som ligger vid Mälarens vatten på Jungfrusunds marina, Ekerö. Trycket är extra hårt under sommarperioden. Vi arbetar med ledord som omtanke, engagemang, entusiasm, ”det oväntade” – allt med en ”touch av rock n roll”. Under högsäsongen är vi drygt 15p. som jobbar i köket och serveringen. Vill du bli en del av vår nystart,  så sök denna tjänst!

Märk mailet med rollen du söker och maila ansökan, Cv & personligt brev till:

jungfrusund.ekero@gmail.com

Läs också