MN bjuder in partierna

MN bjuder in partierna

Valet närmar sig med stormsteg, men du kanske tvekar fortfarande hur du ska välja. Vi på MN har därför anordnat en partiutfrågning i Mälarökyrkan den 29 augusti.

Under våren har vi samlat in en rad frågor till politikerna från kommuninvånarna. På vår partiutfrågning kommer vi att ställa inkomna frågor och se till att svaren blir så tydliga som möjligt genom följdfrågor som uppstår i stunden.

Om du har en eller flera frågor som du vill få besvarade, tveka inte att sända detta omgående till oss.

För att kunna ha en så ordnad utfrågning som möjligt kommer vi inte att låta er i publiken ställa frågor under frågestunden, men under en kortare paus finns möjlighet att mingla med politikerna och dyker någon ny fråga upp, går det bra att lämna över denna till oss då.

Nu hoppas vi på stor uppslutning i salen, vi börjar frågestunden klockan 18:30 och det kommer att finnas fika till självkostnadspris i pausen.

För den som eventuellt inte har möjlighet att komma till utfrågningen, sänds denna direkt i Radio Viking. Varmt välkomna!

>> Plats: Mälarökyrkan, Ekerö centrum

>> Tid: 29 augusti klockan 18:30

>> Frågor skickas till: red@malaroarnasnyheter.se senast 24 augusti

De artiklar vi har skrivit om valet har hunnit bli många.Allt finns att läsa här på vår hemsida. Du kan både läsa intervjuer med de enskilda partiledarna men också ämne för ämne där partierna svarar på frågor om sina visioner och mål kring bostäder, ekonomi, skola, äldreomsorg, trafik och infrastruktur, kultur- och fritid, miljö och näringsliv.

Samtliga intervjuer finner du på vår hemsida på höger sida under kategorin ”Val 2018”. I artiklarna med partiledarna finns också en QR-kod där det går att lyssna på intervjuerna.

EWA LINNROS

Läs också