Öppenhjärtlig  Anders Bagge i ny bok

Öppenhjärtlig Anders Bagge i ny bok

Ekeröbon Anders Bagge har tillsammans med journalisten och färingsöbon Helen Bjurberg, skrivit biografin ”Mitt liv och mina hundar”. I boken berättar Anders Bagge öppenhjärtigt om sitt liv.

I fokus står hans karriär som låtskrivare, producent och tevepersonlighet, men vi får även inblickar i uppväxten och kampen för att bemästra adhd, panikångest och depressioner. Det handlar också om hans relationer till hundar, som betytt mycket för hans välbefinnande.

För snart tio år sedan klev Anders Bagge in i Idolstudion och svenska folkets hjärtan. Han blev känd som den glada och känslige nallebjörnen, den som såg alla. Men bakom fasaden fanns stråk av mörker. Under flera år led han av panikångestattacker som var nära att knäcka honom. En väg ut ur dessa var kärleken till de hundar som blev en allt större del av hans liv.

Med mycket humor och stor sårbarhet delar Anders Bagge här med sig av sin historia. Han berättar inte bara om de avgörande händelserna som ledde fram till den framgångsrika karriären som musikproducent, utan är också ärlig om de kriser som han har gått igenom, som faderns död och försäljningen av Murlyn Music. Framför allt berättar han om kärleken till Saga, Esther, Iris, Sonja och de andra hundarna i hans liv. Hundar som har hjälpt honom genom både ljusa och mörka stunder.

Boken ges ut av bokförlaget Forum.

EWA LINNROS

Läs också