Personlig assistent till kvinna på Ekerö

Personlig assistent till kvinna på Ekerö

Vi söker personliga assistenter till en 48-årig kvinna som har ALS. Hon bor på centrala Ekerö. Vi söker dig, gärna kvinna, med ett glatt humör som önskar arbeta dagpass. Du som söker är rökfri och har inga egna pälsdjur hemma. Välkommen att skicka in din ansökan via www.humana.se/jobbportalen. Annonsen heter ”Personlig assistent till kvinna på Ekerö”

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personliga assistent till en kvinna i 48-årsåldern på centrala Ekerö, 20 min med buss från Brommaplan.

Om tjänsten:
Vår kund är en kvinna i 48-årsåldern som bor tillsammans med sin make och två vuxna barn i ett radhus i centrala Ekerö. Till följd av nervsjukdomen ALS är hon i behov av personlig assistans för att få sin vardag att fungera. Hon behöver stöd av sin personliga assistent vid samtliga moment under dagen. Vår kund tycker om att gå på promenader och utflykter samt umgås med sin familj.

Vi söker dig som:
Vår kund önskar en kvinnlig assistent. Som person är du noggrann och ordningsam, samt har ett glatt humör och en positiv inställning. Eftersom vår kund har begränsad talförmåga är det viktigt att du som söker förstår och talar flytande svenska. Hon använder sig av en ögonstyd dator och erfarenhet av detta är meriterande. Du har med fördel erfarenhet av en liknande roll, men viktigast är att personkemin stämmer mellan dig och vår kund.

• Gärna är kvinna

• Talar flytande svenska

• Är rökfri och inte har pälsdjur hemma

Arbetstid/Varaktighet: 

• Tjänst 1: Ca 90 %. Måndag 8.45-17.00, tisdag, onsdag och torsdag 8.45-18.00
• Tjänst 2: Ca 23 %. 1 pass i veckan. Arbetstiderna fredag 8.45-18.00
• Tjänst 3: Timvikarie vid behov, framförallt vardagar men även helger kan förekomma.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund – engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Läs också