Anläggare/rörläggare

Anläggare/rörläggare

Närlunda Schakt & Transport AB är har med stor framgång utfört mark- och anläggningsarbeten huvudsakligen inom Ekerö kommun i ca 30 år. Vi är idag 18 medarbetare och omsätter drygt 40 miljoner per år. Vår verksamhet präglas av flexibilitet och en stor bredd vad gäller uppdrag. Vi har kollektivavtal.

Närlunda Schakt & Transport AB söker

Anläggare/rörläggare

Dina arbetsuppgifter
I rollen som anläggare hos oss arbetar du med olika typer av mark och anläggningsarbeten som grundläggning, rörläggning, schaktarbete och stensättning och VA. Du har ett omväxlande jobb och arbetar för det mesta utomhus. Du bör hantera flera arbetsuppgifter parallellt och prestera bra även under tidspress. Det är viktigt att du är samarbetsvillig och har god dialog med medarbetarna och våra underentreprenörer för att uppnå bästa kvalitet på jobbet samt minimera riskerna i arbetet.

Du som söker
Vi söker Dig med erfarenhet från anläggnings-/markbranschen alternativt examen från anläggningsprogrammet. Du har en god teknisk förståelse och är en problemlösare. Du är punktlig, lojal och en god medarbetare. B-körkort är ett krav och maskinförarbevis är meriterande för att eventuellt utföra andra arbetsuppgifter vid behov. För oss väger det tungt att du är flexibel och vid behov uträttar det arbete som krävs i den mån du besitter kunskapen.

Din ansökan
Har Du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Anders Gustavsson via mail

anders@nstab.se

Vi bearbetar inkomna ansökningar löpande och vill därför ha Din ansökan så snart som möjligt.

Din ansökan skickar du via mail till anders@nstab.se

Läs också