Billigaste däcken

» Detta är en annons från GUSON DÄCK » De billigaste däcken, bästa utrustningen och stor kompetens – anledningarna är många för en bilägare att vända sig till Guson däck på Ekerö för att göra däckaffärer.

Våren står för dörren, bytet från vinter till sommardäck kryper allt närmare och för många är det dags att göra ny däckinköp.

– Vi är den verkstad i Stockholmsområdet som har de bästa priserna på däck. Dessutom kan vi erbjuda hela kedjan av tjänster, från rådgivning till montering, säger Robin Werngren, som driver Guson däck tillsammans med sin pappa Dag Solum.

Hos dem kan en bilägare få hela sitt däckbytararbete skött – allt från förvaring av däck, till rådgivning inför köp av nya. Däremellan gör de såväl montering av däck på fälgar till däckbyten med den modernaste utrustningen. Både Dag och Robin har ett gediget och nästintill livslångt kunnande från branschen, liksom många av deras anställda.

Snart stundar en av årets två intensivaste arbetsperioder i verkstaden på Bryggavägen 106.

– Nu väntar vi på att våra förvaringskunder ska boka sina däckbyten och snart ringlar sig kön runt huset igen, säger Robin som är redo att ta sig an anstormningen.

wwww.gusondack.se

Läs också