Dags för TV-pucken

Första helgen i november är det dags för slutspel i TV-pucken med flera spelare från Mälaröarna. 

När TV-pucken avgörs den 3 till 6 november för spelare födda 2007 är det flera spelare från Mälaröarna som blivit uttagna. Killarna som blev uttagna att representera Stockholm nord i gruppspelet på Gotland tidigare var Torkel Jennersjö, Zach Carlsson, William Carlsson, Felix Färhammar och Tage Edvardsson som samtliga spelar i Mälarö hockey. Där vann Stockholm nord sin grupp och när det nu är dags för slutspelet i Umeå kollade vi läget med William Carlsson som även blivit utsedd till assisterande kapten i laget.   

Hur känns det att bli utsedd till assisterande kapten i laget?

– Känns såklart jättekul att ha fått förtroende med ett A på bröstet.

Hur känns det att så många från Mälarö hockey kom med och vad tror du det beror på?

– Superkul att det är så pass många från ön som fick en tröja i laget, tycker vi alla är välförtjänta av det. Vi har alltid sett till att tävla och pressa gränserna med varandra samtidigt som vi haft riktigt kul.

Vad tror du om era chanser i slutspelet?

– Konkurrensen i Umeå kommer bli tuff och det finns flera distrikt som ser vassa ut, men det är vi också och vi kommer ge dem  en ordentlig match.

Stockholm nord möter Västerbotten i kvartsfinal den 4 november.

Stockholm syd med Magnus Welin som tränare möter Gästrikland i kvartsfinal.

Flickornas slutspel drar igång den 3 november där Tilda Edsman som numera spelar i AIK kommer representera Stockholm som möter Värmland i kvartsfinal.

Alma Einarsson spelar med Mälarö F16 men kommer spela TV-pucken för Medelpad/Ångermanland, som möter Dalarna i kvartsfinal den 3 november.

JOHAN ÄLGEKRANS

Läs också