Drömmen blev verklighet

Drömmen blev verklighet

Elvaåriga Lisa Bildsten från Ekerö har alltid drömt om att vara med i TV4-programmet ”Wild Kids”.  Nu har hennes dröm gått i uppfyllelse.

Av 6 000 sökande togs elva barn ut till ”Wild Kids”, en av dem var Lisa Bildsten.

– Jag skrev ett brev där jag berättade lite om mig själv och vad jag har för egenskaper. Sedan kom jag med till nästa uttagning där vi fick göra flera olika tester. Man blev bland annat intervjuad och fick svara på en massa frågor, berättar Lisa.

Efter detta blev det en lång väntan. Av 500 uttagna i första omgången, togs 50 stycken ut men där var inte Lisa med.

– Men de var inte riktigt nöjda med de 50 de hade tagit ut så de tog ut tio till och där hade jag turen att  komma med.

I nästa uttagningsomgång delades de upp i lag och körde lite lekar för att se hur de samarbetade. De fick också träffa en en barnpsykolog och prata om rädslor.

– Man är ju där ganska länge och då måste man klara av att vara ifrån familjen.

Så småningom fick Lisas pappa meddelande om att Lisa kommit med, men han fick inte berätta då Lisas reaktion skulle spelas in via ett video-samtal.

– Det kändes som att jag inte kunde röra mig för jag var helt i chock. Tårarna bara rann för det har alltid varit en dröm att komma med, berättar Lisa.

Långt inne i Järvsö skogar möts barnen i tävlingar som kräver styrka, snabbhet och påhittighet, men framförallt ett bra lagarbete. Programmet är färdiginspelat och har just börjat sändas, men Lisa får inte berätta hur det gått. Men oavsett hur det gick, var drömmen så fantastisk som hon hade hoppats på?

– Det har varit helt magiskt och det är så fina priser under tävlingen, ett lag vann till exempel massa godis. Sedan är straffen mindre kul, men det var fortfarande så roligt att vara med.

EWA LINNROS

Foto: Daniel Ohlsson/C More

Läs också