Ekerötjej med i Biggest loser

Ekerötjej med i Biggest loser

Elin Roihjert från Ekerö är en av deltagarna i TV-programet Biggest loser som just nu sänds i TV 7.

Hur kom du med i programmet?    

  Jag sökte inte själv. En dag i maj 2019 fick jag ett samtal från en person som tackade för min ansökan. Jag stod som ett frågetecken och förstod ingenting. Det visade sig att min älskade syster hade skickat in en ansökan åt mig utan att berätta något. Efter en stund ringde syrran upp mig och berättade lite skamset att hon skickat in en ansökan för hon tyckte att det skulle vara bra för mig. När jag hade förstått vad allt handlade om, fortsatte jag dialogen med produktionen och var på audition kort därefter. Så glad och tacksam för att min älskade syster vågade skicka in en ansökan, berättar Elin.              

Du kan inte säga hur det går, men hur det är att vara med i programmet?

– Jag tyckte det var superkul att vara med i programmet men det är en berg- och dalbana. Det vi pressar våra kroppar till gör att det inte finns några emotionella barriärer kvar efter ett tag, vilket är väldigt uttömmande. Det sätt man har levt sitt liv på fram till dagen man checkar in på slottet ifrågasätts och man är tvungen att omvärdera tidigare beteenden. För mig handlar det om ändrade rutiner, mitt förhållande till mig själv och mina prioriteringar, säger Elin och tillägger:

– Jag kan ju säga att jag inte höll med om det som sades i programmet när vi var och badade. Många sa att de inte varit på stranden för att de inte ville visa upp sin kropp. Jag gillar ju att bada och har hela mitt liv skitit i vad folk tänker om mig på stranden. Jag tänker inte låta min storlek hålla mig borta från vattnet som jag älskar. Om det inte syntes så var det jag som var först i.

FOTO: SOPHIE ODELBERG/TV4

EWA LINNROS

Läs också