Ekerötjej producent bakom stor teatersatsning

Ekerötjej producent bakom stor teatersatsning

Julia Boström från Ekerö är i full gång med att producera ”Sanning och konsekvens” av Lars Norén som spelas på ”Ö2” i mars.

Julia Boström är uppvuxen på Ekerö och har sina föräldrar kvar på ön.

– Ekerö är och har alltid varit en oas för mig dit jag kan komma för vila och få inspiration. Det är där jag skrivit på mina filmidéer och som utvecklats till den jag är idag, berättat Julia som är skådespelare, producent och filmskapare.

En av hennes filmer har visats på över 20 filmfestivaler runt om i världen och nu vill hon satsa mer på teatern och producentrollen.

– Just nu är jag producent för ”Sanning och konsekvens” av Lars Norén som spelas på Ö2 som är en scenkonstgrupp med scen på Östgötagatan 2.

Föreställningen handlar om människor som försöker nå varandra till varje pris och längtar efter att ta sig ur sina gamla mönster.

– Det är teaterns stora satsning för våren och jag är stolt över att producera en föreställning på så hög nivå, berättar Julia.

Premiären sker 2 mars.

Vinn två biljetter till genrepet av  ”Sanning och konsekvens” av Lars Norén den 7 mars klockan 18:00 på ”Ö2”, Östgötagatan 2, Stockholm.

Maila namn och adress till red@malaroarnasnyheter.se Först till kvarn gäller.

EWA LINNROS

Läs också