Färdigspelat för Mälarö hockey

I fredags tog säsongen slut för Mälarö hockey i Hockeytrean. 

Mälarö hockey avslutade säsongen i Hockeytrean med ett hemmamöte mot Nyköpings AIK i fredags. Inför matchen var det redan klart att Mälarö hockey skulle sluta på femteplats i Hockeytrean Östra B. Trots stundtals bra spel av Mälarö hockey slutade matchen 4-5 till gästande Nyköpings AIK.

– Vi spelade ändå ganska bra. Vi vinner skotten med 37-19 och spelar stundtals ut Nyköping men tyvärr har vi svårt att göra mål. Dels hade de en duktig målvakt men vi har haft svårt att göra mål överhuvudtaget, säger tränaren Christian Sannerdal.

I och med femteplatsen blir det varken kval uppåt eller nedåt för Mälarö hockey, som därmed har spelat klart för säsongen. Christan Sannerdal summerar säsongen.

– Säsongen som varit liknar den som vi hade förra säsongen. Vi har ett bra lag på pappret, men sedan gäller det att alla är med. Vi har haft svårt att få med folk till bortamatcherna och sedan har vi haft otur med skador och sjukdomar också med det är sådant man får räkna med, men tyvärr har vi inte haft tillräckligt bred trupp för det, säger han.  

Höjdpunkten för säsongen var matchen mot Brödernas då Allhallen fylldes och Mälarö hockey blev det första och enda laget som lyckades besegra det stjärnspäckade Brödernas i seriespelet.

– Det var en rolig match och det positiva är att vi kan slå det överlägset bästa laget i serien när alla mobiliserar, avslutar Christian Sannerdal.

JOHAN ÄLGEKRANS

Läs också