Framgång i poker

Framgång i poker

I början av februari deltog Mikael Grönvik från Ekerö i en stor internationell pokerturnering i Madrid. Bland 575 startande tog han hem en femteplacering.

Mikael Grönvik, som tidigare haft framgånger i poker och bland annat tagit flera SM-segrar, blev denna gång femma i den stora turneringen och fick med sig 14 000 euro i prispengar.

– Jag hade som mål från första början att komma bland de nio bästa, det vill säga finalbord. Väl där så ändrades målet till topp tre. Jag blev dock besviken när jag åkte ut, speciellt när jag hade sådan otur i just den handen. Men jag hade tidigare haft tur att en kille lade sig när vi var 16 kvar. Hade han inte gjort det så hade jag åkt ut då, så med det i åtanke är jag ändå nöjd, berättar Mikael.

I priset ingick också deltagande i två pokerturneringar i Tallin, i slutet av februari. Dessa gick dock inte fullt lika bra och Mikael placerade sig som bäst på plats 23 av 144 spelare.

LO BÄCKLINDER

Läs också