Idéer är till för att förverkligas

Går du i tankar på att starta eget? Ofta är det många frågetecken som behöver rätas ut. Nyföretagarcentrum Ekerö hjälper dig med detta, dessutom helt kostnadsfritt.

Hos Nyföretagarcentrum kan du få rådgivning kring allt som har med företagande att göra, de är specialiserade på företag som är nystartade eller under uppstart. Nyföretagarcentrum har koll på vad man ska tänka på inför starten av sitt företag, hur det går till att driva företaget och rent konkret hur man gör när man ska starta upp.

De som söker Nyföretagarcentrums hjälp är en salig blandning av unga och äldre med många olika affärs-

idéer att diskutera och få råd kring. Här finns mycket erfarenhet att tillgå och ett stort nätverk och samarbetspartners, exempelvis redovisningsbyråer, försäkringsbolag och banker.

Lena Söderberg är verksamhetsledare och rådgivare på Nyföretagarcentrum, hon har 30 års egen erfarenhet av att driva företag och har arbetat inom flera olika branscher. Hon brinner för de som vill starta eget.

– Jag tycker det är så roligt med de som vågar ta steget. Startar man företag så jobbar man ju ofta med det man tycker är kul, det blir en livsstil, säger Lena.

Hos Nyföretagarcentrum kan du få hjälp med att göra en plan som passar för din vision. Boka tid gör du på hemsidan, det går även bra att ringa eller skicka ett mejl. Mötena sker antingen i deras lokaler på Bryggavägen eller digitalt om du föredrar det.

Alla frågor kring företagande är välkomna och inga frågor är dumma.

– Vi erbjuder rådgivning till de som vill starta eget men även till de som haft sitt företag ett tag,  men kanske behöver lite rådgivning kring till exempel bokföring eller marknadsföring.

Har du något tips till de personer som går i tankar på att starta företag?

– Idéer är till för att förverkligas. Man ska inte vara rädd för att prova sin idé! Det finns många sätt att starta företag på och vi hjälper dig gärna att hitta en plan för just din dröm, vision och det du vill göra.

ELIN BISANDER

Läs också