Nominerade till årets företagare i länet

Nominerade till årets företagare i länet

Drottningholms entreprenad är nominerad till Årets företagare i Stockholms län.

Drottningholms entreprenad korades till Årets ekeröföretagare 2018 vid Näringslivsdagen i Ekerö kommun i slutet av förra året. Det innebär att företaget nomineras vidare av Företagarnas lokalförening på Ekerö till Årets företagare i Stockholms län. Den 19 juni, då denna tidning gått till tryck, koras Årets företagare i Stockholms län där Sven-Erik Österberg, landshövding i Stockholms län hälsar de nominerade företagen välkomna till Tessinska palatset. Vinnaren för Stockholms län går sedan vidare till riksfinal som Årets företagare i Sverige.

Så här lyder motiveringen för Drottningholms entreprenad:

”Priset som Årets Ekeröföretagare går i år till Drottningholms Entreprenad AB för deras fantastiska framgångar under hela 30 år.

Det är ett av Mälardalens mest expansiva och framgångsrika entreprenörsföretag. Deras kärnverksamhet är att vara underleverantör till stora bygg- och totalentreprenadsbolag samt förse olika projekt med högkvalitativa entreprenadmaskiner och kompetenta förare. Koncernen har sin bas på Ekerö men bedriver sin verksamhet med stor framgång i hela Storstockholm och Mälardalen. Målsättningen har hela tiden varit att vara marknadsledande inom sin bransch samt att uppfylla kundens krav och förväntningar på miljöanpassning, utförda tjänster och levererade produkter. Idag har företaget 70 anställda och omsätter 200 miljoner kronor. Några exempel på uppdrag som Drottningholms utfört de senaste åren är Norra Länken, Karolinska, Citybanan, Hammarby Sjöstad och inte minst Förbifart Stockholm. Med sitt namn och kvalité har Drottningholms entreprenad även bidragit till att marknadsföra Ekerö kommun på ett positivt sätt.”

Läs också