Ny bok om ”Charlie”

Ny bok om ”Charlie”

Färingsöbon Elin Eldestrand  ger ut den tredje och sista delen i bokserien ”En framtida hemmafrus bekännelser – en bisarr skröna som inte ska tas på alltför stort allvar”.

”En framtida hemmafrus bekännelser” utkom 2016 och uppföljaren ”Drömmar och dilemman” 2017. Den 21 januari släpps ”Gräddhyllan” som är den sista delen i serien om hemmafrun Charlie.

I ”Gräddhyllan” är hemmafrun Charlie nyförlovad med Erik och den glänsande ringen på hennes finger får hela Luddinge att kyssa marken hon går på. Som om det inte är nog har hon fått korn på ett tjusigt jobb, men den nye överdirektören erbjuder henne ett jobb som innebär att lyfta på kjolen när helst hans lustar faller på. Men en pilsk överdirektör är långt ifrån Charlies enda problem, Eriks mor är fast besluten att göra sin son arvlös om han gifter sig med Charlie. Charlie upptäcker den hårda vägen att en död greve drar till sig onödigt mycket uppmärksamhet och till råga på allt hittas en begravd kropp i Tok-Gullans trädgård. Hemligheten bakom den döda kroppen får Charlie att undra om hennes mamma är i fara. 

Elin Eldestrand som författat böckerna är född och uppväxt i Ludvika, som även står modell för den fiktiva staden Luddinge där hennes romaner och noveller om Charlie utspelar sig. Idag bor Elin tillsammans med sin man och deras barn och hundar i en villa på Färingsö, men hon har även bott i Australien, USA och Kina under längre perioder. 

EWA LINNROS

Läs också