Prisregn över Ekerömäklare

Prisregn över Ekerömäklare

Under den årliga Fastighetsgalan som hölls i slutet av januari på Berns i Stockholm, tog Ekeröbaserade fastighetsförmedlaren Korhonen Wedin Property Advisors (KWPA) hem ett flertal priser. Bland annat blev de utsedda till ”Årets uthyrningsteam”.

– Det är verkligen jätteskoj att få det här kvittot på att vi gör rätt, säger delägaren Patrik Wedin.

Förutom att han själv tog hem förstaplaceringen ”Årets mäklare”, tog hans kollega Johnny Korhonen tredjepriset i samma kategori. Dessutom fick hela KWPA-teamet ta emot priset för ”Årets uthyrningsteam. Priserna delades ut under Fastighetsgalan, som arrangeras av World in Property och Lokalguiden sedan sju år tillbaka.

När det gäller framgångsfaktorerna som gjorde att företaget kammade hem så många priser, har Patrik Wedin egentligen bara en förklaring.

– Det är naturligtvis många komponenter som spelar in, som att vi ska samarbeta med rätt hyresvärdar och rätt hyresgäster, men sammanfattningsvis handlar det allt om hårt arbete.

Företaget har sedan åtta år varit lokaliserat i Jungfrusundsområdet på Ekerö, vilket var ett medvetet beslut av de två delägarna som båda var trötta på att pendla in till stan.

– Vi förmedlar visserligen lokaler i hela Stockholms län, men vi försöker alltid lägga visningar mellan 10 och 15 på dagarna, vilket gör att vi uppskattningsvis sparar 10 timmar i veckan på att slippa sitta i bilköer.

LO BÄCKLINDER

Läs också