Radioåret 2017

Ännu ett radioår har passerat med många härliga gäster, debatter och nya programpunkter.

Vårt radioprogram ”God kväll Mälaröarna” är en kanal där vi som tidning har möjlighet att hålla debatter med de förtroendevalda i kommunen och också, ge chansen till mälaröborna att göra sin röst hörd i viktiga frågor.

Det här året fick vi flera tillfällen till detta då Sanduddens skolas framtid var ett hett ämne.

Vi har även i år gästats av trafiklandstingrådet Kristoffer Tamsons (M) som gärna kommer till oss för att prata om Mälaröarnas kollektivtrafik.

Vår programpunkt ”Fråga Johan” med kommunens informationschef har också under året försetts med många frågor från kommuninvånarna om både stort och smått i kommunen.

I år var vi åter på plats och sände direkt från kommunens gala där vi under minglet före, fick intervjua många av de lyckliga stipendiaterna.

Men inte bara det, kommunen är fylld av duktiga kulturarbetare och inte minst musiker. Här är verkligen radion fantastisk, vi inte bara skriver om dem, vi får höra dem live. 

Så har vi alla andra fantastiska gäster som sitter inne med kunkap om svampar, fåglar, miljöarbete och polis- och räddningsarbete som kommit till oss under året.

Nästa år blir ett alldeles extra spännande radioår då det är dags för val. Vi ser fram emot många, givande utfrågningar av de förtroendevalda i vår studio.

Men till dess önskar vi er en

God jul och gott nytt år

önskar

Ewa och Jocke

Läs också