Radioåret 2018

MN har nu sänt radio i fem år. det senaste året har varit fyllt av intressanta gäster och en hel del politiska debatter.

Vårt radioprogram ”God kväll Mälaröarna” är en kanal där vi som tidning har möjlighet att hålla debatter med de förtroendevalda i kommunen och också, ge chansen till mälaröborna att göra sin röst hörd i viktiga frågor.

Radion är ett fantastiskt komplement till tidningen då intervjuerna  sker i direktsändning, vilket ger en extra dimension och dynamik till samtalen. 

Annons

Valåret har tagit stor plats i programmet, där vi fick intervjua samtliga partiföreträdare. Vi toppade med en partiutfrågning i Mälarökyrkan strax före valet.

Men allt är inte politik och vi har haft många andra gäster inom bland annat kultur, sport och även djurlivet. Naturskyddsföreningens Kenneth Bengtsson kom till programmet och berättade om paddor och hur viktigt det är att skydda dem.

Vi har också avhandlat en stor skörd av frågor från kommuninvånarna till kommunens kommunikationschef Johan Elfver, i vår stående programpunkt ”Fråga Johan”.Har du en fråga om stort och smått, är det bara att skicka in denna till oss, mailadressen ser du nedan.

Många av våra intervjuer finns också att lyssna till i efterhand på vår hemsid och Facebooksida.

Vi ser fram emot ett nytt radioår 2019, men till dess önskar vi er en God jul och gott nytt år”

 Ewa och Jocke

Läs också