RARK:s ekipage i topp

RARK:s ekipage i topp

Tävlingsgrupperna i Rastaborgs ridklubb har haft en intensiv och framgångsrik höst. Dressyrjuniorerna kom fyra i Ponnyallsvenskan och hoppningslaget vann sin division i Allsvenskan.

Efter goda resultat under hösten tappade ponnylaget i dressyr en placering i den sista deltävlingen, men är ändå tillfreds med sina prestationer och satsar nu vidare.

– Tyvärr så hade vi ingen toppendag under sista tävlingen så vi klarade inte av att klättra i tabellen utan halkade ner till en fjärdeplats totalt. Men vi är mycket nöjda med våra insatser och ser fram emot våren då vi tar klivet upp till division ett, berättar lagledare Annica Åhlin.

Deltagare i laget var: Elsa Åhlin på Silfverrose Heaman, Ebba Hermansson på Bonne Boghart, Fillippa Lyrå på Ribbel, Tyra Lennartsson på Bråtgärdets Aguir Napo’n, och Maya Wästebo på Irish Spring.

I Allsvenskan i hoppning division fyra kammade laget, bestående av Sebastian Hartwig Lila på Tinky Winky, Pernilla Björnsson på Cargo, Linda Ståhlberg på Egay och Rebecca Novo på El-Bambi samt lagledare Daniella Lundh Egenäs, hem förstaplaceringen. De kom tvåa i den första deltävlingen och därefter vann de resterande omgångar.

LO BÄCKLINDER

L??s ocks??