Från kaos till ordning

« Detta är en annons från HULTRUM »


Ekeröbon och ordningskonsulten Tina Hult tar tag i de röriga hörn som hennes kunder själva inte hinner med. På några timmar har hon skapat ordning i oredan och fört in lite mer luft i vardagen.

En hall som svämmar över av kläder och prylar, ett garage där bilen inte får plats eller köksskåp där allt står huller om buller – ingen röra är för svår för Tina att bringa reda i.

– Jag kommer hem till kunderna för att rensa och sorterar i alla utrymmen som de vill ha hjälp med.  De flesta av oss har ett överflöd av prylar i våra hem, vilket skapar mycket frustration i vardagen, berättar hon.

Med en gedigen bakgrund som inredare och textilformgivare har hon koll på såväl trender, som form och funktion. Tina känner också mycket för hållbarhet och försöker hitta sätt att återanvända, sälja vidare eller i sista hand källsortera det som blir över i rensningarna.

På bara några timmar och för en förhållandevis liten summa pengar kan Tinas kunder få en enklare vardag. Vill man sköter hon hela jobbet, från början till slut, men för den som vill vara delaktig själv jobbar hon gärna tillsammans med sina uppdragsgivare.

– Min största styrka är att jag ser möjligheter i precis allt och jag har lätt för att se vad kunderna har påbörjat. Sedan tar jag vid, slutför och sätter pricken över i. Det är viktigt med estetik och harmoni och bara för att det ska vara ordning behöver det inte vara tråkigt eller pedantiskt.

www.ordningskonsulttinahult.se

Läs också