Sånga nominerad till pris

LRF-ägda Sånga har nominerats till Svenska mötespriset i kategorin Årets innovatör. 

– Otroligt roligt och förstås något som vi är väldigt stolta över, säger Calle Glaumann, VD för Sånga.

Sånga har nominerats till Årets innovatör, det vill säga den mötesplats som varit nyskapande, där bland annat kundnytta och resultat bedöms. 

Vad är det ni har gjort på Sånga egentligen?

– Det är en mängd olika saker som vi skapat som får uppmärksamhet, berättar  Calle Glaumann, VD för Sånga och fortsätter.

– Bland annat har de uppmärksammat vår makalösa förflyttning från en klassisk konferensanläggning till en mötesplats fylld med miljöer som verkligen sticker ut och skapar en inramning till våra gästers möten.

– Några andra enskilda saker som uppmärksammats är vår största och numera superflexibla lokal Södra, där vi verkligen kan skapa mötesmiljöer anpassade för alla skilda typer av möten, våra gröna mötesrum i parken – växthusen – där gränsen mellan ute och inne suddas ut fullständigt. Lägg där till vårt stora utbud av kostnadsfria aktiviteter som boule, shuffle, vandring, som skapar möjligheter för att lyfta mötet och nya relationer för deltagarna även utanför mötestiden. Det är frågan om många små och stora funktioner där vi vågat vara normbrytande och nyskapande är grunden till nomineringen.

Har ni andra planer framöver på annan utveckling?

– Mängder, några stora, massor med små  förfiningar som ska komplettera och förstärka – allt med syfte att få både konferens och privatgäster att få en ännu bättre upplevelse.  

Läs också