Spännande nöjessommar med artister i Jungfrusund

Med en stor flytande konsertscen framför restaurangen, övertagande av minigolfbanan och storslagna planer bjuder Restaurang Jungfrusund in till en spännande sommar för alla som bor på eller besöker Mälaröarna.  

Efter förra årets succé med konserter tiodubblar Restaurang Jungfrusund sin budget och bjuder in en rad kända artister att ta plats på den flytande scenen som ska byggas i vattnet framför restaurangen. Förutom namn som Janne Schaffer och Patrik Isaksson kommer även en stor, än så länge hemlig, artist att berika Mälaröarnas nöjessommar.

– Det här ska bli extremt kul! Vi gör en enorm satsning och gasar för fullt för att sätta Ekerö på kartan över konsertplatser i detta avlånga land, säger Amir Jalilian, som driver restaurang Jungfrusund.

Konsertsommaren invigs under Jungfrusundsdagen som i år går av stapeln den 3 juni. Då spelar den svenska popduon Jung. Sommaren avslutas sedan med ett Summer Ending Party den 19 augusti och då äntrar New Orleans-inspirerande Louisiana Avenue scenen. 

Däremellan kan man köpa biljetter till Janne Schaffer, coverbandet Rydell och Qucik, Patrik Isaksson och Linda Bengtzing.

– Och så den där hemliga artisten någon gång i augusti, säger Amir Jalilian och berättar att det går att köpa både ståplatser och middagspaket om man hellre vill ha en sittande show.

Än så länge köper man biljetter direkt på restaurangen, men alldeles snart kommer det att finnas möjlighet att boka även via restaurangens hemsida.

MARIA  FORSLUND

Läs också