Suzanne blir “ICA-Stina”

Sedan Loa Falkman bestämde sig för att sluta i rollen som ICA-Stig i ICA:s TV-reklam, har spekulationerna varit omfattande kring vem som blir hans efterträdare. Nu står det klart att det är helgöbon och skådespelerskan Suzanne Reuter som tillsammans med kollegan Björn Kjellman, axlar föreståndarkavajerna.

– Det är väldigt roligt och särskilt som vi spelar ett syskonpar som driver matbutik, vilket är samma upplägg som Douglas Iveroth och Karin Iveroth som driver min närmaste butik ICA Nyckelby, säger Suzanne Reuter och fortsätter:

– Jag handlar naturligtvis också på ICA Tappström och slås ofta av hur trevlig personal de har, det måste vara en riktigt bra chefsande som svävar över den butiken.
ICA-Stina, som Suzannes Reuters roll heter, är Stigs världsvana och självsäkra storasyster som, efter många års rundresande i världen, återvänder till butiken. Stina, som äger 51 procent av ICA-butiken, kommer ha mycket att säga till om som delägare och storasyster, något som kommer att märkas i kommande filmerna enligt produktionsbolaget.

När det gäller att vara ett välkänt ansikte på Mälaröarna och nu bli ännu mer synlig, säger Suzanne Reuter att hon inte har några svårigheter med det.

– Det har aldrig någonsin varit ett problem för mig och människor är så vänliga. Om man tycker att det är jobbigt att bli igenkänd, kan man inte hålla på med det jag gör.
ICA:s reklamfilmer produceras i samarbete med reklambyrån King och började sändas i december 2001. Redan 2007 blev den utnämnd till världens längsta reklamserien av Guinness rekordbok.

LO BÄCKLINDER

Läs också